Om Master Bent

Master Bent G. Johansen registrerte seg for sin første taekwondo leksjon i 1976 under sin opprinnelige instruktør, Master Tien Ton That i Oslo. Master Tien kom fra Vietnam til Norge i 1976 og startet taekwondo undervisning ved Oslo Handelsgymnasium samme år. Master Bent var en av de første studentene i Norge som begynte å trene taekwondo hos Master Tien Ton That.

Siden da har han trent under flere nasjonale og internasjonale Taekwondo mestere. Hovedsakelig hos Master Vu Quoc Sy i hans taekwondo akademi i både Oslo og Askim.

Bent har også trent Jiu Jitsu, Judo og Kung Fu med svart belte. Han har deltatt i internasjonale mesterskap og var med i 1980 å stifte Tae Kwon Do forbundet i Norge.

I 1998 startet Master Bent sin egen taekwondo senter i Drøbak(Drøbak Tae Kwon Do Klubb). Drøbak taekwondo klubb var primært et familie orientert senter, med studenter fra fem år til de eldste i sekstiårene. I sitt taekwondo senter har Master Bent trent så mange som 27 svarte belter fra 1. Poom/1th DAN til 5th DAN.

Master Bent har i alle disse årene spesielt gledet seg over å se alle de yngste elevene vokse opp til å bli gode voksne. Han har erfart  har at taekwondo studentene forbedre kvaliteten på livet i mange måter. Han har oppfordret elevene til å alltid gjøre sitt beste og inspirerte dem til å heve seg over alle utfordringer uavhengig av hvor mange hindringer de møter i sitt liv. Han har lært dem å vise respekt og høflighet til andre mennesker.

Master Bents viktigste intensjon er og har vært å lære elevene til å støtte seg selv fordi det viser dem en bedre vei i livet. Taekwondo gir en stor fysisk styrke, hurtighet, klarhet i sinnet, selvtillit, selvdisiplin, mot, besluttsomhet, integritet og utholdenhet.